Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.09.2017 6:15:54

Jana Galbičková: POŽADUJI referendum o setrvání v EU"

Jana Galbičková: POŽADUJI referendum o setrvání v EU"

„Vstoupila jsem do politiky, abych bránila zájmy českých, poctivě pracujících občanů a pevné české kořeny. Jsem člověk přímý a neúplatný, hájící veřejné finance. Jako žena a matka se však bojím o budoucnost nás a našich dětí, proto říkám jasně:

NE nelegální migraci! NE přijetí EURA!

POŽADUJI referendum o setrvání v EU"

Ing. Jana Galbičková, 48 let, trvale žije v Týništi nad Orlicí, Královéhradecký kraj. Vystudovala Provoz a ekonomii letecké dopravy na VŠDS v Žilině. V minulosti pracovala na pozici obchodní ředitelky strojírenské firmy, byla ředitelkou Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje, starostkou města Týniště nad Orlicí. V současné době je zastupitelkou města.

Zahájila jste volební kampaň do Poslanecké sněmovny?

Ano, na svých mítincích se setkávám s občany, kteří sdílí stejné názory jako naše strana. Většinou jsou nerozhodnutí, koho budou volit. Doporučuji jim Stranu Práv Občanů.

Proč by lidé měli volit právě Stranu Práv Občanů?

SPO je proti přijímání migrantů z islámských zemí.   

Jsme proti zvyšování daní, těch už platíme až moc.

Jsme proti inkluzi ve školství a pro redukci neziskových organizací.

Jsme pro zastavení věku pro odchod do důchodu na maximálně 65 let.

Chceme, aby lidé měli právo hlasovat a rozhodovat v referendu o významných událostech této země.

Chceme zpět oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky v restauracích.

Chceme silnice pro řidiče a ne pro stavaře, požadujeme zrychlení rekonstrukcí silnic.

Požadujeme stejnou kvalitu potravin, jako mají ostatní státy EU.

Podporujeme společenství v rámci zemí V4 a společnou politiku vůči EU. 

Strana Práv Občanů Zemanovci (SPO) jako jediná politická strana organizuje sběr podpisů pro Miloše Zemana pro jeho další kandidaturu, Miloš Zeman potřebuje v parlamentu spojence.

Jaké jsou vaše osobní priority a na co byste se jako poslanec zaměřila?

1. Jako žena a matka se bojím o nás a budoucnost našich dětí. Nechci naší zemi sdílet s nelegálními migranty. Nikdo je k nám nezval! Podpořím přijetí zákonů a opatření k ochraně naší země před nelegálními migranty. Odmítám skutečnost, aby v naší zemi žili lidé, kteří se českým zvyklostem a české kultuře odmítají přizpůsobit.

2. Požaduji referendum o setrvání v EU. Jsem pro referendum ke všem významným událostem v ČR. Občané musí mít možnost vyjádřit se k zásadním otázkám budoucnosti naší země.

3. Jsem pro přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů. Občané musí mít právo přímé volby a vybrat si člověka čestného, neúplatného a poctivého, který hájí především jejich zájmy, nikoli své vlastní nebo zájmy stranické.      

4. Jsem hrda na úspěchy českých podnikatelů. Podpořím přijetí zákona o vyšším zdanění příjmů právnickým osobám, jejichž zisky vytvořené v ČR mizí v zahraničí.    

5. Souhlasím s EET, ale jsem pro vyjmutí těch nejmenších podnikatelů do limitu 750 000 Kč ročně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama