Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2013 8:47:00

Lídrem do voleb za Liberecký kraj bude Jan Nezmar

Lídrem do voleb za Liberecký kraj bude Jan Nezmar

“ZEMANOVCE” za SPOZ Liberecký kraj povede do nastávajících voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky silné zastoupení osobností Libereckého kraje.

Lídrem “ZEMANOVCŮ”, který vzešel z mimořádné krajské konference SPOZ Liberecký kraj a byl též jednomyslně zvolen Předsednictvem SPOZ je Ing. Jan NEZMAR, úspěšný fotbalový reprezentant, který v současné době vykonává funkci sportovního ředitele FC Slovan Liberec. Dvojkou na kandidátce je Mgr. Stanislav EICHLER, podnikatel, finanční manažer a bývalý hejtman Libereckého kraje. Na třetím místě kandiduje krajský předseda “ZEMANOVCŮ”, známý podnikatel Jaroslav MASOPUST. Na čtvrtém místě kandiduje MUDr. Ivo JÖRG, primář interního oddělení v nemocnici v Jablonci nad Nisou.  První pětku uzavírá známý klarinetista, saxofonista, skladatel a dirigent Felix SLOVÁČEK . Na kandidátce je též bývalý ministr průmyslu a obchodu a místopředseda vlády ČR Doc. Ing. Miroslav GRÉGR.

Kandidátní listina SPOZ Liberecký kraj pro volby do PS PČR ve dnech 25. a 26. 10. 2013

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama