Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2013 11:19:19

Prohlášení zakladatelů o.s. Přátelé Miloše Zemana

Prohlášení zakladatelů o.s. Přátelé Miloše Zemana

Občanské sdružení PMZ vzniklo, aby soustředilo všechny, kterým nejsou lhostejné cesty, jakými se ubírá naše společnost a způsoby, kterými se řeší veřejné záležitosti.

 Do názvu jsme zvolili jméno Miloše Zemana-člověka, který vyjadřuje jasné názory a stanoviska, který nikdy neuhnul před žádnou autoritou a je výjimečný i tím, že za desítky let ve vrcholné politice nemá za sebou žádný finanční či morální skandál.

Hlavní myšlenkou Sdružení byl návrat Miloše Zemana do veřejného života. Sdružení se tak stalo výchozí platformou pro vznik politické strany, která na myšlenkách Miloše Zemana postavila svůj politický program. SPOZ je logickým pokračováním snah Sdružení v oblasti politického a veřejného života a má tedy jeho plnou podporu.

Úspěch Miloše Zemana v první přímé prezidentské volbě považujeme za velmi důležitý, chápeme však také potřebu prosazování politických myšlenek parlamentní cestou. Proto i v blížících se volbách do PS PČR nadále spolupracujeme s SPOZ.

Z tohoto důvodu vnímáme jako velmi nešťastné jakékoli mediální vystupování, které SPOZ poškozuje, obzvlášť pokud se jedná o útoky zevnitř strany.

Sdružení Přátel Miloše Zemana považuje takové kroky za nedůstojné, odporující myšlenkám a zásadám, na kterých Sdružení přátel Miloše Zemana vzniklo, a proto se od podobného jednání plně distancuje.

V případě, že někdo z členů nechce volit SPOZ nebo jí nepřeje úspěch ve volbách, měl by zvážit, zda zůstane nadále členem této strany.

Karel Srp, Eduard Zeman, Miroslav Grégr

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama