Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2017 6:13:29

Snad se dočkáme příštího léta

Snad se dočkáme příštího léta

Tak jsem letos na rozdíl od milionů dalších vyrazil místo na jih na sever-na pobřeží polského Baltu.A z mého pohledu jsem udělal to nejlepší,co jsem udělat mohl.

Krásné bíložluté čisté písčité pláže,na kterých vás nikdo neotravuje s prodejem falešného zlata,ručníků přívěšků a dalších nepotřebných volovin,čisté moře,které ani není tak studené,příjemní lidé.Při cestě tam i zpět jsem projížděl polská města,nádherná,plná historických památek. Bylo to v době,kdy se měly konat velké demonstrace proti reformě justice.Žádnou jsem neviděl,ale to je jedno.Přestože špičky EU na Polsko plivou,doufám,že se Poláci nenechají zlomit. A jestli je ta reforma špatná,tak to jistě vládnoucí garnituře v příštích volbách i bez vměšování EU spočítají.

Pak po návratu domů slyším,jak polská premiérka pošle toho francouzského prezidenta do  patřičných mezí (diplomaticky řečeno,u nás na Moravě bychom to řekli jadrněji,ale nechci,aby si o mně mysleli,že jsem hulvát).Pak si člověk řekne,že takového bychom měli mít premiéra.Ale bohužel nemáme.

Poté si přečteme o utrpení dvou Poláků v Rimini.Byli jsme tam v době,kdy byla Itálie bezpečná,kdy tam nehrozila taková zvěrstva.Už tam nepojedeme.Také škoda.

Ještě je dobrá možnost jezdit do Madˇarska.Skvělé termály,vynikající jídlo a razantní vláda navzdory přisluhovačům EU.A nezapomeňme,že byla demokraticky zvolená.I takového Orbána bychom mohli mít.Ale nemáme.Domnívám se,že byl zvolen demokraticky.

Pak se odebírají kříže na obrázcích řeckých kostelů v Lidlu.Chodit tam nebudu,oni netouží po mně,já netoužím po nich.Jen si kladu otázku,kdy budou mizet kříže z naší krajiny,kdy budou bourána boží muka,která sem staletí patří,ale z hlediska náboženské korektnosti bude vše jinak.

Dobrou zprávou bylo jen to,že prezident Zeman ukončil dovolenou a začal komentovat dění kolem nás.

A protože se dotýká běžných témat,která zajímají mnoho lidí,začne být peskován všemi těmi dobrosery,pravdoláskaři a moralisty.I když nemáme prezidentský systém,doufám ,že si lidé uvědomí,že chtějí mít takového  prezidenta a ne nějakého panáka v nažehleném obleku,ze kterého si tahle Merkelová s Macronem udělají trhacího panáka.V ten moment uslyšíme z úst prezidenta to,co mnozí chceme slyšet-nechceme migranty,oželme dotace EU.Žadatelé nebudou muset podstupovat nesmyslnou byrokracii a další nepříjemnosti.Tedˇjsem zvědavý,kdo ho zase začne za tento pravdivý výrok kritizovat.Nás učili,že komunismus je nereformovatelný.Dnes vidíme,že tahle EU je nereformovatelná.

A my se vrátíme do školy a začneme vyplňovat tuny papírů kolem inkluze.Snad se dočkáme i dalšího léta a prázdnin.

Mgr.Roman Lebloch,kandidát za SPO Zlínský kraj

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama