Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2013 17:26:31

Štengl: V občanské válce nejsou vítězové, jen poražení a padlí

Štengl: V občanské válce nejsou vítězové, jen poražení a padlí

Když dva dělají totéž, není to zřejmě totéž.

Kdyby ODS "demokraticky" postavila do čela kandidátek v Praze Ivo Rittiga, v Plzni pana Jurečku a v jižních Čechách Pavla Dlouhého - knížete z Hluboké, média by jednohlasně  a oprávněně takovou stranu "kmotrů" odsoudila slovy nevybíravými. A pokud pan Svoboda, předseda ODS v Praze ruší celá oblastní sdružení, aby zabránil kmotrům a jejich lidem proniknout na kandidátky, je vychvalován skoro jako "blanický rytíř".

Pokud je ovšem do čela pražské kandidátky SPOZ postaven, včerejší nepřítel médií číslo 1 - Miroslav Šlouf, a na některé další kandidátky jím řízení lidé, prohlašují to náhle média za vzorový demokratický postup. Samozřejmě opět jednohlasně.

A pokud se předsednictvo SPOZ, v souladu se stanovami, rozhodne tyto lidi na kandidátky nepustit, je to náhle, světe div se, označeno za autoritativní řízení strany a ukřivděný pan Šlouf a jeho lidé mají náhle v médiích prostoru, kolik je libo.

Novináři by se už konečně měli rozhodnout, zda podezírat prezidenta a  SPOZ z tajných piklů s Miroslavem Šloufem nebo ronit "krokodýlí slzy" , když jsou z kandidátek vyškrtnuti on i jeho lidé.

Ještě smutnější je příběh Vladimíra  Drymla. Po katastrofálním neúspěchu v čele krajské kandidátky Královéhradeckého kraje ho na kandidátku do sněmovny nenavrhla ani jeho místní  organizace ve Vrchlabí. Přesto ho jeho zhrzenost a všeobecně známé takřka paranoidní "hledání vnitřního nepřítele" dovedla až k záměrnému poškozování zájmů Strany Práv Občanů ZEMANOVCI.

Závěrem bych chtěl jasně konstatovat, že vedení strany pevně stojí za programem, stanovami a principy, na kterých vznikla. A to i za cenu, že šlápne na "kuří oko" jedincům, kteří chtěli stranu využít pouze jako výtah k osobnímu prospěchu a pomyslné moci.

Zdeněk Štengl, předseda Strany Práv Občanů ZEMANOVCI

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama