Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2017 9:49:39

Strana Práv Občanů k Mezinárodnímu dni seniorů

Strana Práv Občanů k Mezinárodnímu dni seniorů

Strana Práv Občanů si velmi váží našich seniorů, kteří se svou celoživotní prací podíleli na rozvoji naší země.

SPO trvá na tom, že i po přechodu do důchodového věku mají mít všichni senioři stejné právo na důstojný a plnohodnotný život. Toho lze dosáhnout například změnou stávajícího systému zvyšování důchodů.

Současné procentuální navyšování se nám jeví jako nespravedlivé. Každý občan v produktivním věku totiž nemohl zastávat dobře placenou funkci. Existují i profese, které nejsou finančně dobře ohodnoceny, ale někdo je dělat musí nebo musel. Navíc náklady našich seniorů jsou vesměs stejné.

Z toho důvodu Strana Práv Občanů navrhuje, aby byly důchody navyšovány seniorům ve stejné výši a nikoliv procentuálně a aby byly pravidelně valorizovány.

Úroveň vyspělosti každé společnosti se mimo jiné pozná podle toho, jak se chová ke svým seniorům. V tomto ohledu má Česká republika co dohánět a Strana Práv Občanů plně podporuje citlivou politiku prezidenta republiky Miloše Zemana a jeho přístup k seniorům.

Strana Práv Občanů

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama