Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.11.2013 16:59:29

Volební porážka neznamená, že před námi není mnoho práce

Volební porážka neznamená, že před námi není mnoho práce

Prohlášení politické rady SPOZ.

Kolegyně a kolegové,
vedení Strany Práv Občanů ZEMANOVCI jednoznačně přijímá spoluodpovědnost za katastrofický volební výsledek v nedávných parlamentních volbách. Na straně druhé vnímáme hlas z místních organizací pokračovat v práci. Proto vedení strany rozhodlo svolat na prosinec tohoto roku mimořádný sjezd, který vyvodí důsledky z parlamentních voleb. Tento sjezd rozhodne o programu a termínu svolání mimořádného již volebního sjezdu, který se uskuteční na jaře roku 2014. Ještě před tím musí proběhnout řádné krajské konference.

 V současné politické situaci, kdy nelze vyloučit ani další volby, však musí mít strana vedení, protože bezvládí by přineslo pouze neschopnost vyrovnat se se závazky z parlamentních voleb, připravit kvalitně mimořádný sjezd a připravit pro tento sjezd analýzu volebního neúspěchu.

 Politická rada proto vyzývá členy vedení krajských organizací, aby nepodléhali deziluzi, že současné vedení zůstane na svých funkcích do roku 2015. Volební porážka přece neznamená, že před námi není mnoho práce. Z tohoto důvodu vedení strany jednoznačně odmítlo rezignaci předsedy i prvního místopředsedy strany. O tom, kdo povede stranu do příštích voleb, rozhodnete na jaře 2014.

 Politická rada SPOZ
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama