Strana nezávislosti České republiky

Celostátní politická strana
  • SNČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2018 22:59:02

Nezávislá média

Nezávislá média

Média jsou konečně nezávislá na státu

Přeneste se na chvíli do budoucnosti. S námi budete moci jednou říkat o médiích toto:

Média byla ovlivňována státní politikou. Ve veřejnoprávních médiích jsme byli nuceni vysílat určité nemalé procento pořadů, jejichž tvorba byla ovlivněna například politikou Evropské unie.

Místo prostého férového zpravodajství byly lidem předkládány politické výklady toho, co se stalo a proč, čímž byl ovlivňován názor ve společnosti. Existovaly dokonce oficiální seznamy médií, k nimž byl lidem ztížený přístup.

Dnes už žádný takový seznam zřizovaný státem nebo neziskovými organizacemi, placenými z veřejných peněz všech, který by označoval pohodlné a nepohodlné zdroje informací, není. Lidé mají právo na jakékoli informace bez toho, aniž by jim kdokoli diktoval, které jsou dobré a které ne. Neexistují žádné politické kvóty na povinné vysílání jakýchkoli pořadů. Lidé si platí za to, co sami sledují.

Vyberte si ze seznamu dalších kapitol naší Vize pro Českou republiku:


Navštivte a lajkněte si také naši stránku na Facebooku, ať Vám nic neuteče.

František Matějka

předseda Strany nezávislosti České republiky












Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama