Strana nezávislosti České republiky

Celostátní politická strana
  • SNČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2018 18:22:47

Obrana státu

Obrana státu

Obrana je silná a efektivní

Přeneste se na chvíli do budoucnosti. S námi budete moci jednou říkat o obraně státu toto:

Hranice České republiky nikdy nebyly jen čárou na mapě, o které se dalo diskutovat. Jsou základem existence každého státu. Jsou nedotknutelné a hlasování jiných zemí o tom, kdo a proč k nám může přijít ze světa a žít tu s námi, pro nás nemělo a nemá žádnou váhu.

Spousta našich předků vykoupila založení a udržení našeho státu svým životem. Je naší povinností bránit a spravovat Českou republiku a předat ji v pořádku další generaci. Svět není, nikdy nebyl a nikdy nebude perfektní, a každý stát se musí umět bránit v případě napadení. Armáda České republiky je důležitou součástí naší ochrany a my podporujeme její technický a personální rozvoj a strategickou nezávislost.

Jsme členy v mezinárodních aliancích, ovšem výhradně obranných, které nepřispívají k rozvracení světa. Česká republika má právo veta, abychom nemohli být zataženi do válečného konfliktu rozhodnutím za našimi hranicemi, bez souhlasu představitelů naší země.

Vyberte si ze seznamu dalších kapitol naší Vize pro Českou republiku:


Navštivte a lajkněte si také naši stránku na Facebooku, ať Vám nic neuteče.

František Matějka

předseda Strany nezávislosti České republiky












Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama