Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2022 20:41:00

Piráti v Praze chtějí likvidovat už i koně!

Piráti v Praze chtějí likvidovat už i koně!

Politická situace a vůbec vývoj v České republice dnešních dnů mne mj. nutí čím dále tím více vzpomínat na ideály, se kterými jsme vstupovali do budování demokratické společnosti po roce 1989.

Rozvoj soukromého podnikání po 40 letech bolševického socialismu šel s vývojem ve společnosti ruku v ruce. Nikdy v té době mne ani ve snu nenapadlo, že přijde doba, kdy demokraticky zvolení představitelé budou likvidovat pod různými hesly soukromníky.

Jedním ze 176 cechů a společenstev tehdejšího Sdružení československých podnikatelů byl i Cech fiakristů a povozníků Čech a Moravy, tehdy i dnes vedený panem Josefem Kočovským. Tradiční rody Brejchů, Plecitých, Kočovských a dalších po 40 letech opět i v tomto oboru posunuli Prahu a další naše města na evropskou úroveň.

Po 32 letech jejich služeb hrozí v těchto dnech opět jejich likvidace. Rozdíl je pouze v tom, že tentokrát je nelikvidují komunisté, ale v čele likvidátorů stojí 29letý radní pro bydlení a transparentnost Mgr. Adam Zábranský. Co o sobě tento nadějný pirát píše na svých stránkách:

· absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy, vegan, altruista

· jeho prioritami jsou – revize městského bytového fondu
                                     - transparentnost spravování městských firem
                                     - rozvoj otevřených dat
                                     - rozšíření „rozklikávacího“ rozpočtu

V posledních dnech pak projevil neskrývanou radost z toho, že ubývá věřících. Když mu loni nevyšla akce s obsazováním údajně prázdných bytů v Praze, pustil se teď do koní.

Nejlepším lékem na tyto nebezpečné pány bude, když je v říjnu 2022 volbami vymeteme i z pražské radnice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama