Strana svobodných demokratů

Lepší život pro všechny!
  • SSD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2012 8:00:00

ACTA ad acta!

ACTA ad acta!

Vstoupí-li tato dohoda v platnost, bude vás moci zastavit na Václaváku celník a prohledávat vám notebook, číst si vaši soukromou korespondenci, kopírovat si jako důkazní materiál vaši soukromou či pracovní nebo obchodní korespondenci.

Právě jsme byli naší milovanou vládou postaveni před hotovou věc. Za našimi zády podepsala dohodu proti padělkům duševního vlastnictví ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement - Obchodní dohoda proti padělkům). Tato dohoda byla po řadu měsíců připravována v tajnosti, aby se o ní veřejnost pokud možno vůbec nedozvěděla. Díky poslankyni Roithové jsme dostali informaci u nás v České republice, jinak svět informovala o tomto obludném díle skupina Wikileaks.

 


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama