ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2010 15:49:15

Stanovisko SZ k postoji společnosti Google k cenzuře vyhledávání v Číně

 Stanovisko SZ k postoji společnosti Google k cenzuře vyhledávání v Číně

Strana zelených vítá změnu postoje společnosti Google k cenzuře vyhledávání v Číně a jeho nátlak na čínské úřady s ohledem na dodržování lidských práv v Číně.

 
Strana zelených vítá změnu postoje společnosti Google k cenzuře vyhledávání v Číně a jeho nátlak na čínské úřady s ohledem na dodržování lidských práv v Číně. Věříme, že i další webové služby, které původně akceptovaly požadavky čínské vlády na zavedení cenzury, budou Google následovat. Uvědomujeme si, o jak náročné rozhodnutí se jedná a jaké může mít následky. Proto považujeme za potřebné, aby získalo politickou podporu ve všech zemích, kterým nejsou otázky ochrany lidských práv lhostejné.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama