ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2017 16:49:00

Městská firma neplní informační povinnost, místo toho vyhrožuje žalobami

Městská firma neplní informační povinnost, místo toho vyhrožuje žalobami

Městská firma neplní svou informační povinnost. Místo toho vyhrožuje zastupitelům žalobami. I proto se dnes koná mimořádné zasedání zastupitelstva Prahy 6

Společnost SNEO, a. s., je stoprocentně vlastněná městkou částí Praha 6. Ve svém portfoliu má přípravu klíčových rozvojových projektů v Praze 6, jako je koupaliště Petynka nebo obytný areál Na Dračkách. Pro radnici městské části zároveň organizuje výběrová řízení na valnou většinu významných zakázek. Přitom ovšem neplní důsledně informační povinnosti dané zákony a namísto odpovědi na dotazy vyhrožuje zastupitelům žalobami.

Mimořádné jednání zastupitelů v Praze 6, které si vyžádala sjednocená opozice, má jediný cíl. Přijmout usnesení k naprosto klíčovým záležitostem, jako jsou postup společnosti SNEO k nakládání s obecním majetkem, zpožďující se rekonstrukce Polikliniky Pod Marjánkou, zachování zahrádkářské osady na Jenerálce a stav využití objektů v Šolínově ulici.

Mimořádné jednání zastupitelstva se koná dnes 16. září od 18 hodin v Písecké bráně (K Brusce 5/208, Praha 6).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama