ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.02.2017 18:53:00

Ministr Mládek rozhodně nehájil zájmy českých firem

Ministr Mládek rozhodně nehájil zájmy českých firem

Vyjádření Jiřího Hlavenky, člena odborného týmu Zelených pro stínování vlády, k úsilí ministra Mládka prosazovat v Bruselu dražší roaming.

 Pokud by ministr Mládek vystupoval ve prospěch České republiky, tedy českých firem, občanů i státu, nikdy by nemohl takovýto postoj zastávat. Síťové služby finančně zatěžují občany i podnikatele a je v zájmu státu, aby byly co nejdostupnější: sníží to životní náklady občanů i provozní náklady firem, které tak mohou být konkurenceschopnější,” hodnotí to Jiří Hlavenka, člen zeleného týmu odborníků pro stínování vlády.

“Všeobecná dostupnost mobilních dat by pomohla k tolik potřebným strukturálním změnám ekonomiky; možnost získávat informace odkudkoli bez limitace a ve vysoké kvalitě je jedním z důležitých fundamentů toho, co se někdy nazývá Průmyslem 4.0,” dodal s tím, že mobilní služby u nás patří k nejdražším v Evropě, což nemá žádné opodstatnění v nákladovosti těchto služeb, neboť ty jsou všude zhruba stejné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama