ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2021 5:34:00

Náš premiér naši krajinu také změnil

Náš premiér naši krajinu také změnil

Komentář na facebookovém profilu k stavu české krajiny

 Znáte přiběh brazilského páru, který obnovil zničený les? Fotograf Sebastia~o Salgado a jeho manželka Le´lia Deluiz Wanick Salgado strávili 20 let výsadbou zničeného lesa. Od roku 1999 do roku 2019 zasadili více než dva miliony stromů. Když Sebastia~o totiž převzal rodinný pozemek, místo ráje, který byl plný života a pamatoval si z dětství, našel pustinu. Tak se rozhodl to změnit.

Náš premiér naši krajinu také změnil. Nejen pověstným "zažlucením", ale třeba i laxním přístupem k dolu Turów, který bere (nyní protiprávně) naší krajině vodu, rekordně nízkou sumou na kůrovcové kompenzace, přípravou výstavby nesmyslného kanálu Dunaj-Odra-Labe, prosazování nového stavebního zákona šitého na míru developerům a mohli bychom pokračovat dále.

Česká krajina je v extrémně křehkém stavu a musíme se k ní chovat s respektem. Potřebuje svůj silný hlas. A my jí ho dáme. Chceme dát krajině opět schopnost zadržovat vodu, zvýšit pestrost našich lesů, vyhlašovat chráněné území a zaměříme se i na detailnější problematiku, jako třeba posílení trestů za vjezdy čtyřkolek a motocyklů do volné přírody. Co všechno chystáme, najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama