ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.09.2009 14:42:35

Václav Havel natáčí spot pro Stranu zelených. Zkuste to také!

Václav Havel natáčí spot pro Stranu zelených. Zkuste to také!

Strana zelených se obrací na veřejnost s výzvou k natočení spotu v délce jedné minuty na téma „Změna klimatu v české společnosti“.

Václav Havel dnes Straně zelených potvrdil, že ve spolupráci s kameramanem Petrem Jančárkem do projektu během příštích dní přispěje vlastním spotem. „Velmi si vážíme toho, že své vůbec první filmové dílo vytvoří Václav Havel právě pro Stranu zelených a náš YouTube kanál“, říká úřadující předseda SZ Ondřej Liška. <br /><div class="detail-nadpis"><br />Mezi dalšími osobnostmi filmového světa, které do projektu přislíbily přispět svým jednominutovým dílem, je například dokumentaristka Olga Sommerová, režisér Břetislav Rychlík a další.<br />&nbsp;<br />„Projekt je však zaměřený především pro širokou veřejnost. Očekáváme, že se lidé ve svých příspěvcích dotknou důležitých témat naší společnosti. Je také možné, že vybraná videa nakonec využijeme jako volební spoty v České televizi a oživíme tím sérii nudných a prázdných předvolebních reklam“, dodává Ondřej Liška. <br /><br />„Hlavním cílem projektu je dát příležitost lidem poukázat tvořivou cestou na problémy, které je v jejich okolí trápí, a otevřít o nich diskusi nebo dokonce přispět k jejich řešení“, říká Liška. „Chceme tímto způsobem aktivně komunikovat nejen s našimi voliči, ale obecně lidmi, kteří souhlasí, že klima v české společnosti a politice je třeba změnit“, dodává Liška. <br /><br />Příspěvky mohou být natočené kamerou, fotoaparátem, nebo dokonce i mobilním telefonem. Jejich autoři je „zavěsí“ na internet a pošlou informaci o jejich umístění na e-mailovou adresu greentv@zeleni.cz. Podrobné informace o postupu jsou vyvěšené na YouTube kanálu Strany zelených www.youtube.com/zmenmeklima, kde budou videa postupně zveřejňována.</div>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama