ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2020 13:27:00

V senátních volbách podporujeme Jana Holáska

V senátních volbách podporujeme Jana Holáska

V podzimních senátních volbách jsme se v obvodu Hradec Králové rozhodli podpořit JUDr. Jana Holáska, LL.M., královéhradeckého zastupitele, advokáta a zakládajícího společníka přední advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners.

Jeho největšími tématy jsou rozvoj města v návaznosti na jeho kulturní i přírodní dědictví a dostupné bydlení. Jan Holásek je pro nás člověk, který dokáže věci řešit konstruktivně, vést dialog a spojovat. Jen díky tomu jsme se na jeho podpoře shodli s dalšími šesti subjekty, kterými jsou Hradecký demokratický klub, TOP 09, Liberálně ekologická strana Změna pro Hradec a Zelení, SENÁTOR 21 a Volba pro město – Hradec Králové. Držíme palce!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama