ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2021 17:33:00

Zelení již nebudou dále jednat o spolupráci s ČSSD

Zelení již nebudou dále jednat o spolupráci s ČSSD

Komentář na facebookorém profilu k ukončení jednání s ČSSD o předvolební spolupráci

 "Oznámili jsme dnes panu předsedovi Hamáčkovi, že za současné situace již nebudeme dále jednat o předvolební spolupráci," uvedl spolupředseda Zelených Michal Berg.

"Sjezd sociální demokracie a další kroky po něm nám nedávají naději, že by bylo možné naplnit základní požadavek spolupráce, který stanovil náš sjezd. Tedy aby takový projekt přispěl k zásadní změně politické kultury v Česku a k ukončení oligarchického srůstání politické a ekonomické moci a autoritářského stylu vládnutí zemi, a to včetně odmítnutí spolupráce s Andrejem Babišem a hnutím ANO," připomněla spolupředsedkyně Zelených Magdalena Davis usnesení lednového sjezdu Zelených.

Strana zelených oznámí další kroky směrem k volbám 2021 na online tiskové konferenci ve středu 14. dubna od 11:00.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama