Svoboda a přímá demokracie (SPD)

  • SPD
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2018 6:43:06

Závěry 5. celostátní konference hnutí SPD

Závěry 5. celostátní konference hnutí SPD

Dne 14. července 2018 proběhla 5. celostátní konference hnutí SPD, která zhodnotila mimořádně úspěšnou politickou práci od svého vzniku v roce 2015 a zvolila své předsednictvo na další tři roky.

Předsedou hnutí byl delegáty opětovně zvolen Tomio Okamura. Místopředsedou byl zvolen Radim Fiala a dalšími členy předsednictva byli zvoleni poslanci Jaroslav Holík, Radovan Vích a Radek Rozvoral. Delegátům konference zaslal zdravici prezident Miloš Zeman. V průběhu konference zazněly mj. projevy členů frakce evropského parlamentu sdružující vlastenecké politické subjekty (MENF)  Gerolfa Annemanse (BEL) a Gillese Lebretona (FRA). Delegáti konference přijali usnesení, ve kterém mj. uložili předsednictvu hnutí, regionálním klubům a všem členům udělat maximum pro přípravu úspěšného výsledku hnutí v následujících komunálních volbách a ve volbách do EU. Delegáti zároveň uložili všem členům maximálně propagovat na veřejnosti program hnutí SPD a přispět tím k získání nových příznivců hnutí a podpory programu na veřejnosti.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama