ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2019 15:05:00

Andrej Babiš si spletl termín aprílu

Andrej Babiš si spletl termín aprílu

Kokmentář na facebookovém profilu k výrokům premiéra Babiše o budoucnosti automobilového průmyslu

 "Nepřeháníme to s obnovitelnými zdroji? Proč nám někdo diktuje náš energetický mix? Elektroauta? To je začátek konce evropského automobilového průmyslu. V minulosti biopaliva? Takže musíme skutečně v Evropském parlamentu jasně bojovat za budoucnost Evropy."

Ano, tento výrok řekl tentýž Andrej Babiš, který před několika lety proloboval navýšení povinného podílu biopaliv. A jehož hnutí následně hlasovalo proti snížení tohoto podílu. Tentýž Andrej Babiš, jehož firmám patří víc než polovina žlutých řepkových polí v Česku. Tentýž Andrej Babiš, jehož firmy žijí z řepkových dotací.

Když se o povinném přimíchávání biopaliv v Česku poprvé hlasovalo, návrh prošel bez odporu napříč celým politickým spektrem. Jen pár desítek členů a příznivců Svobodných ten den demonstrovalo před budovami Poslanecké Sněmovny.

Na naše slova, že si zaděláváme na velký problém, došlo. Radost z toho ale nemáme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama