ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2021 11:17:00

Ministerstvo nehodlá respektovat rozhodnutí soudu

Ministerstvo nehodlá respektovat rozhodnutí soudu

Komentář na facebookovém profilu k nerespektování rozhodnutí soudu vládou

 Mění se pouze jména ministrů, přístup však bohužel ne. Pamatujete na neústavní nouzový stav, který spolu upekla vláda s opozicí (zastoupenou hejtmany pod vedením Martina Kuby z ODS)? Otevřené tvrzení bývalého ministra Arenbergera, že bude vydávat protiústavní nařízení, protože je i tak považuje za správné, bylo až donedávna dalším vrcholem.

Tato vláda za někdy tichého a někdy hlasitého souhlasu velké části parlamentní opozice soustavně likviduje právní stát a jakoukoliv důvěru občanů v něj. Věřili byste ještě před 2 roky, v jakém ohrožení mohou být naše ústavní práva a svobody?

Důsledkem bude dlouhá cesta k obnovení důvěry v právní stát a mnohamiliardové kompenzace, které vinou nekompetentních rozhodnutí politiků, budeme muset všichni uhradit například poškozeným podnikatelům. Už se tak vlastně děje. Adam Vojtěch je ze svého nezaplatí. Andrej Babiš také ne.

Proto je potřeba přijít na podzim k volbám a zajistit změnu. Volit ty politiky, kteří budou respektovat Ústavu ČR a naše zákony. Ty, kteří budou mít k občanům a k občanským právům respekt a úctu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama