ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.09.2020 10:44:00

Na každého z nás se připravuje další vysavač

Na každého z nás se připravuje další vysavač

Komentář na facebookovém profilu k pronásledování podnikatelů státem

 Vymykáte se? Jste něčím výjiměční? Umíte něco, děláte něco nebo snad máte něco, co většina ne? Právě Vy jste snadným cílem stávající vlády. Ta se zaměřuje právě na Vás. Na ty, kteří se nemohou efektivně bránit, kdo nemá podporu velké či vlivné skupiny lidí.

Právě Vám, formou daní, poplatků, regulací a kontrol, následovaných pokutami za bezvýznamná či nezaviněná pochybení, hází klacky pod nohy a snaží se z Vás vytáhnout peníze na záplatování vlastních dluhů, které nejen letos vláda masivně navyšuje.

Nezáleží na tom, zda podnikáte, stavíte, vyděláváte v zaměstnání, jezdíte drahým autem, chodíte na lov, máte doma psa či domácí zvířata. Na každého z nás se připravuje další vysavač. Vysavač na peníze. Vaše peníze.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama