ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2020 14:01:00

Není potřeba, aby za nás rozhodovali politici od stolu

Není potřeba, aby za nás rozhodovali politici od stolu

Komentář na facebookovém profilu k podmínkám zaměstnávání

 Přestaňme za zaměstnavatele a zaměstnance rozhodovat, co je pro ně dobré. Josef Středula navrhuje zkrácení pracovního týdne při zachování úrovně mezd. Pokud chce výplatu zaměstnanců se zkrácenou pracovní dobou doplácet ze svých úspor, pak rozhodně nic nenamítáme a snad mu i tleskáme. Tušíme ovšem, že tak to pan Středula nemyslí.

Máme lepší nápad. Každá firma i každý potenciální zaměstnanec mají své individuální potřeby. Ať se zaměstnanec se zaměstnavatelem sami dohodnou, co je pro ně v konkrétním případě dobré. Ať se sami domluví na libovolné mzdě, upravené pracovní době, na práci z domova, nebo na čemkoliv jiném. Stát by takové domluvě v první řadě neměl stát v cestě. Není potřeba, aby za nás tyto věci rozhodovali politici od stolu na základě vlastních názorů a preferencí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama