ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2020 12:07:00

Přístup vlády "ber kde ber" nás bude doprovázet mnoho let

Přístup vlády "ber kde ber" nás bude doprovázet mnoho let

Komentář na facebookovém profilu k zvyšování daní

 "Ber kde ber" je přístup vlády, který nás bude doprovázet mnoho dalších let. Budeme svědky ždímání peněz nejen tam, kde jsme na to již zvyklí, ale očekáváme už, že se dočkáme i kreativních nápadů jako daň z daně, daň z pokuty, daň za nezdravé potraviny, daň za zdravé potraviny.

Podobným případem je zdanění zahřívaného tabáku, který je podle prof. Michala Miovského, přednosty Kliniky adiktologie 1. LF UK a VFN v Praze, méně škodlivý, než tabák kouřený klasicky spalováním a který vláda bude skokově zdražovat.

Ať již kouříte, pijete pivo, víno, burčák, cider, jezdíte autem, létáte, používáte elektřinu, nebo zde jen prostě žijete, platíte státu zbytečně víc, než je potřeba. Pojďte nám s tím pomoci něco udělat!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama