ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2018 17:10:00

Svobodní podporují petici proti regulaci zbraní ze strany EU

Svobodní podporují petici proti regulaci zbraní ze strany EU

Otevřený dopis organizátorům „Petice proti regulaci zbraní a sebeobranných prostředků ze strany EU“

 Vážení organizátoři „Petice proti regulaci zbraní a sebeobranných prostředků ze strany EU“,

rádi bychom Vám a Vaší iniciativě vyjádřili podporu a obdiv.

My Svobodní jsme přesvědčeni, že současná česká legislativa ohledně držení zbraní je dostatečná a není třeba ji výrazně měnit. Už vůbec ji podle nás nemá měnit Evropská komise. Spolu s Vámi souhlasíme, že chystané úpravy mají sloužit k omezení svobod poctivých občanů, a přitom zároveň nijak nezabrání teroristům i jiným zločincům opatřit si zbraně nelegálně.

Proti nátlaku EU se v loňském roce postavil i europoslanec za Svobodné Petr Mach, který v Evropském parlamentu navrhoval zamítnout zbraňovou směrnici. V těchto krocích bude jistě pokračovat i jeho nástupce v křesle europoslance Jiří Payne.

Vaše petice vyvolala velký ohlas i mezi členy Svobodných. Řada z nich se zapojila do sběru podpisů pod petici a máme informace, že se chtějí připojit i další.

Rádi Vaší iniciativě pomůžeme a děkujeme za ni. Přejeme Vám úspěch a věříme, že Vaše názory vezmou v potaz i další čeští politici, a to především ti vládní.

V úctě

Republikové předsednictvo Strany svobodných občanů
Tomáš Pajonk – předseda
Jiří Payne, Alois Sečkár, Radim Smetka, Jiří Zapletal – místopředsedové

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama