ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2022 11:27:00

Uznání jádra a zemního plynu jako zelených zdrojů energie znamená velký úspěch

Uznání jádra a zemního plynu jako zelených zdrojů energie znamená velký úspěch

Komentář na facebookovém profilu k energetické politice Evropské unie

 Když bylo Německo na pokraji blackoutu, bylo za naší energií z jádra rádo. Dnes si na to ovšem asi už nepamatuje, výrobu energie z jádra považuje málo bezpečnou a raději si nechává posílat plyn tankery přes Atlantik - což je jistě "velice bezuhlíkaté".

Podle německé ministryně životního prostředí Steffi Lemkeové (Zelení) bychom měli okamžitě skoncovat s jádrem a stejného názoru je i německý ministr hospodářství a klimatu Robert Habeck.

Proti je i rakouská ministryně pro ochranu klimatu Leonore Gewesslerová, která chce dokonce podat ŽALOBU na Evropskou komisi, že dovoluje státům další cesty k plnění cílů Green Dealu!?

Přestože cíle Green Deal jsou naprosto nerealistické, alibistické a povedou ke snížení životní úrovni valné většiny obyvatel. Uznání jádra a zemního plynu jako tzv. zelené zdroje energie znamená pro Českou republiku, Francii a další země velký úspěch.

Svobodní považují za velkou chybu, že byla pozastavena dostavba jaderné elektrárny Temelín a kromě dostavby klasických reaktorů vidí budoucnost naší energetiky i v malých jaderných reaktorech, které se dnes vyvíjí např. ve vítkovických fabrikách.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama