ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2023 21:45:00

Vláda zvýší dluh až o 265 miliard

Vláda zvýší dluh až o 265 miliard

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k půjčce z Evropské unie

 Dlouhé čekání je u konce. Dluh ČR skokově vzroste. Česká vláda využije “nabídky” Evropské unie na velkou půjčku, která má údajně pomoct s budováním nezávislosti na ruských palivech. Česká vláda si půjčí částku v rozsahu 69 až 265 miliard korun.

Podle premiéra Fialy je půjčka správná. Jsme zásadně proti dalšímu zadlužování České republiky. Dluhy naší země od roku 2020 výrazně rostou. To, co Česká republika potřebuje, je vyrovnaný rozpočet a snížení výdajů na straně státu!

Proto místo půjček z EU navrhujeme zrušení mnoha zbytečných úřadů, omezení nepotřebných dotací nebo například snížení platů politiků, které meziročně vzrostly.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama