TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2010 17:46:45

Špička (TOP 09): Není důvod TOP 09 "defenestrovat"

Špička (TOP 09): Není důvod TOP 09 "defenestrovat"

V politice jsem od roku 2009. Kandiduji s pořadovým číslem 17 (z celkových 19), tudíž se mě přímo týká nápad tzv. kroužkování posledních čtyř kandidátů.

Jak tak sleduji, tak některé strany řeší problém s kontroverzními osobami na kandidátkách s ohledem na jejich nejasné a neprůhledné hospodaření ve veřejných zakázkách či v neobjasněných skandálech. 

Toto není případ TOP 09. Jsem si jist, že výběr a pořadí kandidátu TOP 09 bylo provedeno správně a odpovědně ve spolupráci se starosty a nezávislými. Na kandidátce jsou členové i nečlenové TOP 09, nezávislí i starostové, lidé se zkušenostmi z celostátní i komunální politiky. Nevidím důvod v případě TOP 09 podporovat akci “Defenestrace 2010“.

TOP 09 chce pracovat jako tým, vytvořila program a stojí za ním jako tým, sestavila kandidátky a stojí za svými kandidáty jako tým.  Společně chceme nést odpovědnost.

Naším hlavním cílem ve volbách do poslanecké sněmovny je přesvědčit občany o správnosti našeho programu, se kterým jsou naši kandidáti ztotožněni. Demokratická volba je záležitostí odpovědnosti každého z nás, já osobně kroužkovat nebudu, budu volit celou stranu bez uplatnění preferenčních hlasů.  O správnosti a nezbytnosti našich kroků jsem přesvědčen.

Jiří Špička
člen předsednictva TOP 09

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama