TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2010 17:15:59

TOP 09: Přijďte k volbám

TOP 09: Přijďte k volbám

TOP 09 dnes spustila server www.snemovni-volby.cz. Na těchto webových stránkách voliči naleznou informace o tom, jak můžou volit a jak mají postupovat, když nebudou mít možnost přijít v den voleb do volební místnosti ve svém volebním obvodu.

„Je důležité lidi informovat nejen o volebním programu a o tom, co chceme prosadit, ale i o způsobech, jak mohou odevzdat svůj hlas. Jsem rád, že právě TOP 09 tuto osvětu šíří. Věřím, že tento projekt osloví i prvovoliče. Je to jedna z možností, jak lidem usnadnit cestu k volebním urnám,“ řekl místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek.

Odkaz na tento server si mohou podporovatelé TOP 09 dát na své stránky. Všichni členové hnutí Starostové a nezávislí dostanou tyto stránky s videobannerem k dispozici. „Každou cestu, jak vzbudit zájem občanů o veřejné mínění a zvýšit volební účast, vítáme. Je dobře, že se lidé mohou zábavnou formou dozvědět, jakým způsobem mohou volit,“ uvedl předseda hnutí Starostové a nezávislí Petr Gazdík.

Volič může hlasovat mimo místo svého trvalého bydliště na voličský průkaz. Osobně si jej může vyzvednout na svém obecním úřadu nejpozději 2 dny před volbami (26. 5. 2010 do 16:00). V případě, že si o voličský průkaz žádá písemně, musí to stihnout nejpozději 7 dnů před hlasováním (21. 5. 2010 do 14:00).

Pokud volič dlouhodobě pobývá v zahraničí, musí si nejpozději 40 dnů před volbami (do 18. 4. 2010) požádat na zastupitelském úřadu o zapsání do zvláštního voličského seznamu. Voleb se pak může zúčastnit na tomtéž úřadu.  Jestliže volič jede do zahraničí na krátkodobý pobyt, může využít voličského průkazu. Všichni voliči, kteří budou volit v zahraničí na zastupitelských úřadech, budou volit kandidáty z Jihočeského volebního kraje.

Politická strana TOP 09 se svým voličům a podporovatelům věnuje na internetu dlouhodobě. S výjimkou nově spuštěného serveru www.snemovni-volby.cz lze TOP 09 nalézt na Facebooku, Twitteru či YouTube. „TOP 09 dokázala to, že její marketingové aktivity působí kompaktním dojmem, navzájem se dobře doplňují a přináší uživatelům jednotlivých komunikačních kanálů takový obsah, který na daném médiu vyžadují,“ napsal 2. dubna 2010 Martin Vyleťal na serveru www.lupa.cz.

Banner je ke stažení na webu.

Jan Jakob
tiskový odbor TOP 09

V Praze 13. dubna 2010

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama