TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2020 7:35:00

Voličům nabízíme Marshallův plán pro jižní Čechy

Voličům nabízíme Marshallův plán pro jižní Čechy

V říjnových krajských volbách do zastupitelstva Jihočeského kraje jdou do voleb společně dvě parlamentní strany KDU-ČSL a TOP09. Jejich stěžejním cílem je plán investic pro oživení místní ekonomiky s názvem Marshallův plán pro jižní Čechy.

 Ten obsahuje konkrétní řešení v oblasti podpory rodin a venkova, výstavby pohodlné a rychlé dopravní sítě, i ochrany jihočeské krajiny. „Naprostými prioritami jsou mě opětovné nastartování ekonomiky, podpora rodin, a ochrana jihočeské přírody. V těchto oblastech nejen stát, ale i kraj dluží svým občanům opravdu hodně. Bez podpory rodin a nastartování ekonomiky nemáme před sebou žádnou budoucnost, stejně jako bez zdravé krajiny a efektivního přístupu k boji proti suchu,“ vysvětluje František Talíř.

Na předních pozicích společné kandidátky se objeví ředitel školy v Malšicích Pavel Klíma, náměstek českobudějovického primátora Tomáš Bouzek, poslanec za KDU-ČSL Jan Bartošek, učitel Šimon Heller, ředitel Hospice v Prachaticích Robert Huneš, primář dětského oddělení nemocnice ve Strakonicích Martin Gregora nebo místostarostové města Písek Petra Trambová a Petr Hladík.

Více informací o společné kandidátce a programu TOP 09 a KDU-ČSL do krajských voleb najdete ZDE.

Více informací o HETJMANTOUR najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama