Tomáš Jarolím

Všude samý názor a intelekt. Chtělo by to moudrost a odvahu
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2015 13:01:56

IVAN LANGER, ŽE JE ZLODĚJ?

IVAN LANGER, ŽE JE ZLODĚJ?

Mé první mediální vystoupení bylo 12. Prosince 2010. Jako rekce na situaci ode mne tehdy veřejně zaznělo, že Ivan Langer je jeden z největších zlodějů v této zemi...

Mé první mediální vystoupení bylo 12. Prosince 2010. Jako rekce na situaci ode mne tehdy veřejně zaznělo, že Ivan Langer je jeden z největších zlodějů v této zemi...


Přesný text zněl: Viděl jsem na televizní obrazovce rozhovor pana Langera s panem Johnem. Najednou mi došlo, že to, co opravdu musíme udělat je, že se musíme přestat bát. Podle mě je pan Langer jeden z největších zlodějů v této zemi. (http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/radni-jarolim-nazval-langera-jednim-z-nejvetsich--v-cr--822849)

Doba pokročila a tito dinosauři mnohdy, jako pan Langer odešli do propadliště dějin. Stejně tak jako ti, kteří proti těm dinosaurům hodlali bojovat – včetně Radka Johna, Vita Bárty a třeby i mne. Mnoho z těch, které jsem tehdy označil za zloděje a za nimiž zůstal tunelovaný stát však stále zůstávají. Pan Kalousek a jeho partička, Mnozí kluci z ODS, zejména na krajských úrovních jako u nás na severu pan Oulický a Novák. Je to jako dnes, kdy měl Radek John tiskovou konferenci, kde zmiňoval solarnǐ lobby a jaké to bude mít důsledky ve stovkách miliard. Jedna zmínka o tom v médiích ovládaných koalicí a to bylo vše. 

Pravda, ale je, že doba se posunula a mnoho se změnilo. Kdo by si tenkrát pomyslel, že Langera bude zatýkat a vyslýchat policie. Jen bych ještě nejásal a počkal si, až ho snad také zavřou. Vždyť jeho tunelovaných pohrobků je mnoho. Stejně tak, jako těch pana Kalouska. Tak snad si vzpomenu, až budou zatýkat a vyslýchat Kalouska a řeknu: já jsem to říkal.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama