Tomáš Macura

  • Ostrava
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2019 16:13:00

Primátor Macura jednal s korejským velvyslancem

Primátor Macura jednal s korejským velvyslancem

Korejský velvyslanec Moon Seoung-hyun navštívil v pátek 25. ledna v odpoledních hodinách Ostravu. V prostorách Nové radnice jej přijal primátor Tomáš Macura.

Jednání se týkalo možného rozšíření spolupráce. „Hovořili jsme o spolupráci ostravských univerzit s univerzitami v Koreji i o kulturní výměně,“ řekl primátor Tomáš Macura. Velvyslanec se zajímal o plány na výstavbu moderní koncertní haly i o rekonstrukci budov městských jatek, které budou sloužit galerii moderního umění. Řeč se stočila i na životní prostředí, na výrazné snížení vypouštěných exhalací v posledních desetiletích. „Nyní jednáme s polskou stranou, aby i u nich platily stejně přísné podmínky týkající se exhalací, jaké platí u nás,“ potvrdil Tomáš Macura. 

Ve stejný sen se primátor Tomáš Macura setkal s generálním konzulem Polské republiky v Ostravě Januszem Bilskim, který končí svou čtyřletou diplomatickou misi. Primátorovi poděkoval za dobrou spolupráci v uplynulých letech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama