Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.12.2017 10:17:00

Novelizace trestního zákona jako kladivo na nepohodlné?

Novelizace trestního zákona jako kladivo na nepohodlné?

Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) považuje návrh poslanců hnutí SPD na doplněním trestního zákona o slůvko "ideologie" za velice nebezpečný.

V konečném důsledku nemusí být v případě jeho schválení totiž vůbec postihován islám, ale i občané našeho státu, kteří nesouhlasí s multikulti politikou, imigranty, manželskými svazky homosexuálů apod. I oni byli přece mnohokrát označeni za šiřitele nenávisti ve společnosti. A z vlastní zkušenosti moc dobře známe českou postkomunistickou justici, která  si takový zákon ohne podle své vůle a svévole.
DSSS v této souvislosti opakovaně požaduje, aby byla islámská ideologie přímo vepsána a označena v zákoně, stejně tak požadujeme rozpuštění všech organizací, propagujících islám. Jedině tak bude možné ubránit naší kulturu, tradice a národní suverenitu, před nebezpečím islámské expanze, tak jak to vidíme v současné západní Evropě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama