Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2022 14:23:14

VANDAS: EUhovadiny na pokračování

VANDAS: EUhovadiny na pokračování

Evropský parlament včera schválil návrh, který znamená zákaz prodeje nových osobních aut od roku 2035. Ihned jsme byli ujišťováni, že se to nedotkne ojetých vozů a lidé budou mít možnost je i nadále používat.

To je však velmi diskutabilní, protože si dovedu představit, jak ekofanatičtí neomarxisté prosadí i na ojetá auta tak vysokou daň, že lidé mít na provoz prostě nebudou.


Je potřeba si uvědomit, že tady nejde o nějakou ekologii. Jde o to, znemožnit lidem vlastnit auta a omezit jejich dostupnost. Nová elektroauta jsou tak drahá, že si je bude moci dovolit jen vyvolená elita. Jde tak o další střípek do mozaiky tvorby Nového světového řádu, jehož cílem je mj. i minimalizace osobního vlastnictví. Nebo si fakt někdo myslí, že toto opatření pomůže snížit emise skleníkových plynů, když Čína, Indie a další pojedou v dosavadních kolejích?


Euhovadiny pod taktovkou Evropské unie budou znamenat zchudnutí lidí, likvidaci živnostníků a střední třídy. A to velmi vyhovuje. Chudí a na státu závislí lidé se přeci dobře ovládají. A co si nechají líbit, to už se úspěšně vyzkoušelo za covidismu.


Mgr. Tomáš Vandas   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama