Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.01.2021 18:49:00

Blok Spolu si nejspíš přeje naprosté zpochybnění demokracie

Blok Spolu si nejspíš přeje naprosté zpochybnění demokracie

Komentář na facebookovém profilu požadavku ODS, KDU-ČSL a TOP 09 projednat možnost korespondenčního hlasování na mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny

 Blok ODS, KDU-ČSL a TOP 09 (Spolu) si nejspíš přeje, aby došlo k naprostému zpochybnění demokracie a potenciálním volebním podvodům jako v USA. Prosazuje totiž korespondenční volbu v parlamentních volbách a chce kvůli jejímu zavedení svolat mimořádnou schůzi Sněmovny. Přinejmenším jakýkoli výsledek takového hlasování je zpochybnitelný.

Pamatujeme si, že i v rakouských prezidentských volbách došlo při korespondenčním hlasování poštou k nesrovnalostem a volby se musely opakovat. Obávám se, že korespondenční hlasování je další nástroj totalitářů, globalistů a sluníčkářů jako ovládnout volby, i když by lidé ve skutečnosti hlasovali proti nim. Je to pro nás poučení, že něco takového nesmíme připustit u nás.

Průběh voleb amerického prezidenta naprosto demaskoval zhroucení demokratického systému v USA. Zavedení korespondenční volby zničilo důvěru ve spravedlivé volby a v důsledku toho vyvolalo značné pochybnosti o o platnosti voleb prezidenta USA. Dnes je zřejmé, že náskok Joe Bidena tvoří právě započtení korespondenčních hlasů.

Je nutné odmítnout návrhy TOP 09 a tzv. demobloku na zavedení korespondenční volby v České republice, jinak hrozí možné manipulace s volebními výsledky i u nás.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama