Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2018 19:06:00

Česká televize je nevyvážené podvodné médium

Česká televize je nevyvážené podvodné médium

Komentář na facebookovém profilu k postojům České televize.

Notorický lhář a manipulátor předseda hnutí STAN Petr Gazdík zase perlí – včera u Václava Moravce v České televizi opět zákeřně zalhal, když řekl, že SPD prý podpoří rozpočet na rok 2019, když Babiš sníží dotace o 30 milionů korun neziskovým organizacím pracujícím s českou mládeží. Nic z toho není pravda. Jak po celou dobu konzistentně říkáme, SPD navrhuje zastavit financování veřejnými penězi pro politické neziskové organizace – to jsou například ty, co podporují migraci, pozitivní diskriminaci, multikulturalismus, genderovou politiku a tak podobně. Naopak nám vůbec nevadí organizace starající se o staré či nemocné lidi, o mládež a tak podobně.

Přestože byli hosty pořadu další předsedové parlamentních stran, tak mě osobně Václav Moravec již čtyři roky (!!) do pořadu nepozval, aby hlas SPD nebyl slyšet. Nemůžeme se tedy těmto lžím v pořadu bránit. A Václav Moravec, místo toho, aby se proti těmto lžím ohradil, tak v pořadu samozřejmě schválně mlčel. Česká televize je nevyvážené podvodné médium, které manipuluje pořady podle toho, jak se jí to hodí.

„Politici si zaslouží vyšší platy a já chci přidat“, prohlásil minulý týden ve Sněmovně poslanec Petr Pávek (STAN) v reakci na návrh SPD, aby se platy politiků a soudců zamrazily až do roku 2021, tedy na celé volební období. A předseda STAN Petr Gazdík, kolega poslance Jana Farského (STAN), dodal, že návrh SPD je vrchol populismu. Tak už vím, proč politická konkurence říká o SPD, že jsme populisti a extrémisti ?? SPD je totiž jediná strana ve Sněmovně, která navrhuje zamrazení platů politiků a soudců, jelikož jsme přesvědčeni, že jsou platy politiků a soudců již tak vysoké, že je není potřeba jakkoli navyšovat - a o našem návrhu se bude tuto schůzi Sněmovny během listopadu hlasovat. Piráti a ANO navrhují zvýšení o 10% a zbytku vyhovuje současný zákon, který by zvýšil platy politiků o 20%.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama