Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2021 7:46:00

Evropská unie je diktát a tyranie

Evropská unie je diktát a tyranie

Komentář na facebookovém profilu k Evropské unii.

Evropská unie je diktát a tyranie! V některých studiích se uvádí, že Brusel rozhoduje o 65 až 85 procentech našich zákonů. To není demokracie! To je diktát a tyranie! Nyní v našem národním parlamentu v mnoha případech musíme pouze implementovat směrnice EU. Naše hlasovací síla v institucích EU je kolem dvou procent. Vstupem do EU jsme ztratili téměř celou suverenitu a získali jsme dvě procenta hlasovací síly, kterou můžeme ovlivnit Evropskou unii. To není dobrá dohoda, to není dobrý obchod.

Evropská unie kontroluje každou jednotlivou oblast našich životů a chce ještě víc a víc nekontrolované moci. Když teď chceme něco změnit a navrhujeme některé zákony v našem českém parlamentu, vláda často odpovídá, že to nelze provést, neboť to je proti předpisům EU.

Chceme získat naši zemi zpět! Čeští občané chtějí znovu sami rozhodovat o své vlastní zemi. Nechceme, aby nám vládli cizinci, byrokraté a evropské velmoci jako Německo a Francie. Nechci, aby mi vládla Angela Merkelová, Emmanuel Macron nebo Ursula von der Leyen. Chceme rozhodovat o naší budoucnosti v českých volbách, v českém parlamentu a v českých referendech.

Naši předkové pracovali a bojovali více než tisíc let za to, aby náš národ byl volný a suverénní, aby si mohl žít svým způsobem života. Na papíře sice existuje evropské občanství, ale pro mě je falešné a prázdné. Stejně jako většina občanů evropských států jsem loajální své vlastní zemi, své vlasti. Evropská unie není mou zemí, nejsem k ní loajální a nebudu ji nikdy bránit, protože to není má vlast.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama