Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.12.2019 12:10:00

Islám je nenávistná expanzivní agresivní ideologie

Islám je nenávistná expanzivní agresivní ideologie

Komentář na facebookovém profilu k hrozbě islamistického vlivu na evropské země.

Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět, varuje kardinál. Jsem rád, že rozumné hlasy proti masové imigraci a islamizaci se ozývají i v Katolické církvi. Černošský kardinál Robert Sarah z africké Guiney před časem kritizoval tu část církve, která používá Boží slovo k podpoře migrace. „Církev nemůže spolupracovat s touto novou formou otroctví, která se stala masovou migrací,“ řekl.

„Pokud Západ bude pokračovat v tomto smrtelném způsobu, je zde velké riziko, že kvůli nedostatku porodů zmizí napaden cizinci, stejně jako Řím byl napaden barbary… Pokud Evropa zmizí se svými nedocenitelnými hodnotami, islám napadne svět. A totálně tím změníme kulturu, antropologii a morální vizi,“ poznamenal rodák z převážně muslimské země Guinea, o jehož slovech informoval server Daily Mail. S jeho slovy nelze než souhlasit.

Musíme bránit naši evropskou civilizaci založenou na křesťanských kořenech a zabránit islamizaci a masové imigraci, nebo to naše evropské národy úplně zničí a zničí to i křesťanství, protože islám je podle našeho názoru nenávistná expanzivní agresivní ideologie.

Již jsme předložili v parlamentu zákony zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie a islámského zahalování, ale vláda a ostatní strany to bohužel blokují. Pokud chcete, aby se naše země ubránila, podpořte nás prosím. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama