Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2020 17:39:00

Je naprosto neuvěřitelné, co se v Evropském parlamentu děje

Je naprosto neuvěřitelné, co se v Evropském parlamentu děje

Komentář na facebookovém profilu k zákazu umísťování národních vlaječek v Evropském parlamentu

 Evropská unie opět prokázala, že pošlapává národní identitu a nenávidí národy a národní státy. Vedení Evropského parlamentu zakázalo, aby europoslanci mohli mít na svém stole vlaječky států, které reprezentují! Informoval nás o tom europoslanec SPD Ivan David. Proti takovému postupu se tvrdě ohrazujeme a vlaječky budou mít naši europoslanci SPD i naší frakce Identita demokracie i nadále! Čím dříve vystoupíme z EU či čím dříve se EU rozpadne, tím lépe!

V Evropském parlamentu je zakázáno, aby europoslanci drželi během jednání transparenty. Předseda europarlamentu David Sassoli označil tyto malé vlaječky za transparenty, které mají být zakázány! Jednací řád Evropského parlamentu říká: „Poslanci nesmí narušovat řádný průběh jednání v plenárním sále a zdržují se veškerého nevhodného jednání. Nesmějí vystavovat transparenty.“ Co však je a není transparent, v jednacím řádu zakotveno není. Pojem „banner“ znamená transparent nebo prapor. Malá národní vlaječka ale přece očividně praporem není.

Europoslanec KDU-ČSL Tomáš Zdechovský řekl, že kauzu považuje za malichernost. U eurohujerských lidovců mě takové vyjádření nepřekvapuje. Ti by si tam možná dali nejradši vlaječky sudeťácké či euro-unijní.

„Je naprosto neuvěřitelné, co se v tomto EP děje. Předsedu bych přirovnal k význačnému komunistickému vůdci, který si může dovolit vše a nenese za to žádnou odpovědnost. Nechal nám odstranit národní vlajky ze stolů, řka, že bannery, plakáty a jiné transparenty do sálu nepatří. Symbol svrchovaného státu je pro něj banner. Hnus, co si ta socialistická soldateska dovoluje,“ řekl k tomu náš europoslanec Hynek Blaško.

Tuto snahu o odnárodnění vidíme bohužel i v naší republice. Vidíme, jak byl zprzněn hokejový znak i znak fotbalistů. Zahajovací koncert na znovuotevření Státní opery nazvaný Státní opera v proměnách času začala předehrou opery Richarda Wagnera Mistři pěvci norimberští. Takže v české Státní opeře se začíná německým autorem, nikoli českým Bedřichem Smetanou!

Hnutí SPD jako jediné důsledně hájí naši národní identitu i suverenitu! Braňte je spolu s námi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama