Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2018 16:57:00

Je nenávist vůči Zemanovi přednější než zájmy naší země?

Je nenávist vůči Zemanovi přednější než zájmy naší země?

Komentář na facebookovém profilu k výsledku prezidentské volby

Prezident Zeman podle očekávání s jasnou převahou vyhrál první kolo voleb. Proti prvnímu kolu voleb v roce 2013 významně vzrostla jeho procentuální podpora (tehdy 24%).

Pan Drahoš dostal méně, než si „kavárníci“ přáli. To, že favorit promigrantské a probruselské lobby měl málo, je dokladem jediné věci - nedokázal přesvědčit ani většinu antizemanovců - tak slabý to je člověk, protože o něm se nedá ani říct, že by byl osobnost, jelikož nemá názory ani vize.

Druhé kolo rozhodne to, kolik lidí půjde volit jen proto, aby Miloš Zeman nebyl prezidentem, a nebude je zajímat nic jiného. Ale český národ a český stát má dnes po prvním kole o trochu větší naději, že se na hrad nedostane kavárenské želé řízené kdoví kým a kdoví jak.

V druhém kole prezidentských voleb je třeba opět podpořit kandidáta podporujícího principy přímé demokracie. Především jde o podporu přímé volby politiků a podporu zákona o obecném referendu, které umožní občanům rozhodovat o zásadních otázkách, včetně členství v EU. Prezidentem České republiky musí být vlastenec odmítající další demontáž suverenity země a důsledně odmítající nelegální imigraci a islamizaci společnosti. Prezidentem musí být člověk hájící zájmy naší země a nesmiřitelný bojovník s mezinárodním terorizmem. Z obou kandidujících osob ve druhém kole při pohledu na to, který z nich sdílí alespoň částečně stejné programové cíle jako naše hnutí SPD, je takovým kandidátem současný prezident Miloš Zeman.

Prosím voliče ostatních kandidátů, aby zvážili, nakolik je nenávist vůči prezidentu Zemanovi přednější než zájmy naší země.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama