Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2018 9:42:00

Je nepřijatelné, aby veřejnost byla manipulována

Je nepřijatelné, aby veřejnost byla manipulována

Komentář na facebookovém profilu ke kauze Čapí hnízdo.

Považuji za naprosto nepřijatelné utajování zprávy Evropského úřadu pro boj proti podvodům (OLAF) o kauze tzv. Čapího hnízda Andreje Babiše. Naše hnutí SPD dlouhodobě usiluje o plné objasnění a prošetření celé kauzy. Je nutné prošetřit odpovědnost všech za případnou škodu, včetně odpovědnosti příslušných orgánů Regionálního operačního programu (ROP) Středočeského kraje. Tyto orgány dotační projekt schvalovaly a kontrolovaly. Je nepřijatelné, aby veřejnost byla manipulována na základě neúplných a částečných úniků informací ze zprávy OLAF.

Poslanci SPD, kteří jsou členy mandátového a imunitního výboru Sněmovny, již nahlédli do policejního spisu. A nedostal jsem od nich žádné nové informace, které by měly změnit naše dosavadní stanovisko - tedy, že poslanci SPD stejně jako v září budou hlasovat pro vydání Andreje Babiše k vyšetřování.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama