Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2021 10:07:00

Je potřeba zacílit opatření na ochranu rizikových skupin

Je potřeba zacílit opatření na ochranu rizikových skupin

Komentář na facebookovém profilu k navrhovaným vládním opatřením

 Rád bych se vyjádřil k navrhovaným vládním opatřením. Podle mého názoru, jestliže je někdo testován a je negativní, tak by se k němu mělo přistupovat stejně jako k očkovanému, jinak je to diskriminace. Riziko, že test je špatný nebo se mýlí, může být stejné jako možnost, že nákazu přenáší očkovaní.

Je potřeba rozšířit možnost testování protilátek a vrátit se k možnosti bezplatného testování. U rizikových skupin je stanovení protilátek klíčové k posouzení jejich situace. Je potřeba zacílit opatření na ochranu rizikových skupin, to znamená například umožnit testování protilátek a co nejrychlejší distribuci léku přes praktické lékaře.

Co se týče testování ve školách - je potřeba umožnit lidem, aby se mohli opět bezplatně testovat a to i doma. Plošné testování ve škole není věc, která by současnou situaci řešila. Pokud nechceme zavírat zemi, tak se musíme smířit, že nákaza projde zemí a je potřeba chránit ohrožené skupiny.

Opakuji, že lockdown není řešení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama