Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2024 20:15:00

Kvůli drahotě školy vícedenní lyžáky z programu stále častěji vypouštějí úplně

Kvůli drahotě školy vícedenní lyžáky z programu stále častěji vypouštějí úplně

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě ve společnosti.

 Velká část z nás si pamatuje školní lyžařské kurzy, které byly nejenom o sportu, ale i utužení třídního kolektivu a někdy i o prvních láskách. Dnes už mnohdy bohužel rodiče nemají peníze, aby své dítě na „lyžák“ poslali. Je to kvůli neblahé ekonomické situaci, za kterou nese odpovědnost škodlivá Fialova vláda.

Aby se všichni spolužáci potkali na lyžařském kurzu, je dnes spíš výjimkou. Školy „lepí“ účast zájemci z různých – i přespolních – tříd. Kvůli drahotě však školy vícedenní lyžáky z programu stále častěji vypouštějí úplně, informoval iDnes.

Sedmidenní lyžařský kurz včetně skipasu v Peci pod Sněžkou v Krkonoších vyjde pokročilejší dětské lyžaře ze Základní školy Ohradní v Praze na 9 630 korun. První a poslední den se ale cestuje, takže výcvik se koná v podstatě jen pět dní…  Spousta rodičů na to bohužel nemá peníze…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama