Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2020 15:48:00

Máme dost svých sirotků a zoufalých lidí v nouzi

Máme dost svých sirotků a zoufalých lidí v nouzi

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření ministra Petříčka o přijetí osmnáctiletých migrantů

 ČSSD se nadále snaží přivést do České republiky nelegální dospělé islámské migranty z Řecka. “Nemyslete si, že se sirotky je to uzavřené. O několik osmnáctiletých mladíků z Afghánistánu nebo z dalších zemí jsme schopni se postarat. Měli bychom udělat nějaké gesto”, řekl ministr zahraničí a místopředseda ČSSD Tomáš Petříček v Partii na TV Prima.

Hnutí SPD tyto mimořádně nebezpečné návrhy absolutně odmítá a nadále jako jediná parlamentní strana prosazujeme nulovou toleranci jakékoli islámské či nelegální migrace. Máme dost našich sirotků a dalších chudých a zoufalých lidí v nouzi, o které se musí stát prioritně postarat. A ani to Babišova vláda dostatečně nedělá. Naopak chce od letošního roku ještě navýšit dávky nepřizpůsobivým, což je pro SPD nepřijatelné.

Slušný člověk musí být v České republice na 1. místě! NE parazitující!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama