Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2020 20:02:00

Na Západě ale vidíme „liberální právní řád v praxi“

Na Západě ale vidíme „liberální právní řád v praxi“

Komentář na facebookovém profilu k projevu ministra zahraničí Petříčka k velvyslancům

 Ministr zahraničí Tomáš Petříček z ČSSD v projevu k velvyslancům zdůraznil, že Česko je jednoznačně součástí rodiny západních národů, „které se hlásí k liberálnímu právnímu státu, ochraně základních práv a svobod“. Na Západě ale vidíme „liberální právní řád v praxi“. Odpůrci francouzského prezidenta Macrona jsou brutálně mláceni policií, příznivci nezávislého Katalánska jsou brutálně mláceni policií a zavíráni do vězení. Odpůrci imigrace a islámu jsou ve Francii a Německu trestně stíháni. Švédská policie nechrání oběti znásilnění, ale násilné imigranty. Matteo Salvini, který ve funkci ministra vnitra bojoval proti nelegální imigraci, je za to trestně stíhaný… To je ten vzor, ke kterému se máme hlásit? Ne, na Západě vzniká nová totalita.

„Antisystémové strany“ se napříč Evropou se podle Petříčka snaží zpochybnit její základy. Antisystémovými stranami Petříček míní všechny vlastence, kteří chtějí, aby Evropa zůstala Evropou a aby evropské národy zůstaly svobodné. Ano, tyto vlastenecké strany se skutečně snaží svrhnout systém diktatury Bruselu a diktaturu neomarxistických globalistických elit. Jsme proti systému diktatury globalistů. Jsme zastánci přímé demokracie a národních států. Poláci a Maďaři se snaží bránit, a jsou za to Bruselem a paní Jourovou napadáni.

Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly. Jsme pro ně jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky. Budujme společně naši střední Evropu, která se ubrání před islámem i velmocemi, které by nám chtěly diktovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama