Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2022 18:09:00

Na základě naší iniciativy podal ombudsman ústavní stížnost

Na základě naší iniciativy podal ombudsman ústavní stížnost

Komentář na facebookovém profilu k ústavní stížnosti na zrušení vyhlášky o povinném očkování proti koronaviru

 Na základě iniciativy SPD podal ombudsman Stanislav Křeček ústavní stížnost na zrušení vyhlášky o povinném covid očkování lidí 60+ a vybraných profesních skupin, která má platit od 1. března. Doufáme, že vyhlášku Ústavní soud rychle zruší právě tak, jako Nejvyšší soud USA zrušil analogické nařízení prezidenta Joe Bidena pro neústavnost.

Děkujeme za spolupráci doslova tisícům lidí, kteří vyplnili a poslali vzor dopisu ombudsmanovi na webu SPD se žádostí na podání ústavní stížnosti.

Minulý týden v pátek jsme navíc v této souvislosti opětovně navrhovali zařadit zrušení části vyhlášky o povinném očkování proti covidu na jednání Sněmovny. Poslanci SPOLU (ODS, KDU-ČSL a TOP 09), ANO, Pirátů a STAN ale tento náš návrh zamítli. Hnutí SPD nesouhlasí s povinným covid očkováním a jsme přesvědčení, že musí být výhradně na základě dobrovolnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama