Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2023 19:05:00

Nechceme, aby se z naší země stal Orient

Nechceme, aby se z naší země stal Orient

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k narůstajícím problémům s migranty v saském Plavnu

 Východoněmecké Plavno, více než šedesátitisícové město pouhých 30 kilometrů od české Aše, přestává být idylickým místem. Už dlouhé měsíce tam pořádají pouliční bitky mladí imigranti ze znepřátelených gangů. A Němci už se bojí navštívit své oblíbené náměstí Postplatz. Informoval o tom iDnes. Tohle v naší zemi nechceme. Odmítáme masovou imigraci a islamizaci Evropy!

Dle německého magazínu Focus se dlouho o problému nepsalo, zvrat nastal nedávno, když tam 7. května málem přišel o život 21letý Iráčan, kterého napadl nožem o rok starší Syřan. První z nich skončil v nemocnici a jen díky pohotové operaci přežil. Předtím byl zraněn 14letý Iráčan, další zranění byli podle čteného deníku Bild z Rumunska a ze Sýrie. Do arzenálu zbraní patří vedle nožů i železné tyče.

Už 12. května proběhla vážná potyčka mezi dvěma muži z Čečenska a Tuniska, oba jsou vyšetřováni za nebezpečné ublížení na zdraví. Starosta města Steffen Zenner, který byl zvolen za křesťanské demokraty (CDU), připustil vážnost situace. „Bohužel už nemůžeme mluvit jen o jednotlivých případech,“ komentoval násilnosti.

Obyvatelé Plavna se každopádně přestávají cítit ve svém městě bezpečně. Podnikatelé z centra města sledují klesající zisky. Do obchodů a restaurací tam přestávají lidé chodit. Obchodníci z centra se odmítli k věci vyjadřovat, protože se obávají případné pomsty. Mnozí mají dojem, že mladí pachatelé mají pocit beztrestnosti…

Nechceme, aby se z naší země stal Orient. Musíme chránit naše hranice proti masové imigraci a vystoupit z EU!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama