Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2024 10:21:00

Obětí znásilnění se stala krátce před svými 93. narozeninami

Obětí znásilnění se stala krátce před svými 93. narozeninami

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kriminálnímu činu, který se stal ve Vídni.

 To je fakt šílené, jakou kriminalitu páchají imigranti. Ve Vídni zemřela 93letá seniorka, která se loni na podzim stala obětí brutálního znásilnění a loupeže přímo ve svém pokoji v domě s pečovatelskou službou. Policie kvůli tomu vazebně stíhá 23letého Alžířana se jménem Usáma B., vyšetřování ale ještě neukončila. Případ šokoval celé Rakousko a otřásl i otrlými kriminalisty. Hnutí SPD odmítá Migrační pakt EU, který podpořila Fialova vláda, a který nám vnucuje kvóty na imigranty či povinnost zaplatit zhruba půl milionu korun za odmítnutého migranta!

Smrt ženy potvrdil deníku Kronen Zeitung její syn, podle nějž matka po zločinu trpěla následky, které nyní, tři měsíce poté, vyústily v její smrt. „Máma to vzdala,“ citoval list jeho slova. Informovaly o tom Novinky. Tehdy 92letá žena, podle deníku na svůj věk čilá a rozverná, bydlela v domově pro seniory Dům pro život ve vídeňské čtvrti Wieden. Obětí znásilnění se stala krátce před svými 93. narozeninami. Kriminalisté podezřelého muže, žadatele o azyl v EU, vypátrali s pomocí stop DNA.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama