Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.07.2021 22:24:00

Okamura (SPD): Prý u nás žádní imigranti nejsou…

Okamura (SPD): Prý u nás žádní imigranti nejsou…

Komentář na facebookovém profilu k zadržení migrantů na našem území.

Policie zadržela ve čtvrtek ve Velké Bíteši na Žďársku čtyři migranty, kteří se schovávali v návěsu  kamionu. Muži ve věku 17 až 37 let z Afghánistánu a Pákistánu se prokázali pouze dokumentem bez fotografie o azylu, o který požádali v Rumunsku. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

„Cizinci v rámci správního řízení uvedli, že ze svých domovských zemí odešli z ekonomických důvodů. Policisté zahájili s cizinci správní řízení. Po provedení všech úkonů správního řízení budou všichni umístěni do některého ze zařízení pro umístění cizinců na území České republiky,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Migranty loni policie na Vysočině zadržela ve 29 případech, v některých bylo najednou zadrženo několik desítek lidí. V roce 2019 bylo stejných zásahů 18.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama