Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2021 18:50:00

Pandemický zákon je pouze jinak pojmenovaný nouzový stav

Pandemický zákon je pouze jinak pojmenovaný nouzový stav

Komentář na facebookovém profilu k hlasování ve sněmovně o pandemickém zákonu

 Blíží se volby, tak politická konkurence šíří o SPD jednu zoufalou lež za druhou, jelikož nám stoupají volební preference. Poslanec SPD Radek Koten se dnes večer ve videu vyjádřil k pomluvě a lži, co o něm a o SPD dnes šíří nepřátelé SPD ohledně policejních zákroků proti občanům - že prý SPD podporuje tvrdé policejní zákroky. Radek Koten přitom hlasoval ve výboru pro bezpečnost jako zástupce SPD jediný PROTI těmto zákrokům, podívejte se na krátké video ZDE.

A právě jsem se dozvěděl, ze nepřátelé SPD dnes šíří ještě jednu lež - že prý SPD hlasovalo pro pandemický zákon. Přitom je to přesně naopak, poslanecký klub SPD byl jediný, který hlasoval PROTI pandemickému zákonu! Což ti, co sledují podrobněji dění, dobře ví. Jen doplním, že tzv. pandemický zákon je pouze jinak pojmenovaný nouzový stav na další rok. Zákon si prohlasovaly všechny ostatní poslanecké kluby ve Sněmovně kromě SPD. Podívejte se na přiložené hlasování, kdo jak hlasoval o pandemickém zákonu.

Vážené dámy a pánové, s blížícími se volbami budou přibývat pomluvy a lži vůči SPD, jelikož nám stoupá podpora. Nevěřte jim. Hnuti SPD vždy plní konzistentně program, za který nás zvolili naši volicˇi. Neohýbáme páteř a máme odvahu říkat pravdu. Nedáme se a předvolební politický souboj zvládneme. Držme spolu a moc vám děkuji za podporu. Přeji ať se vám daří

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama